tisdag 18 december 2007

I brist på annat






Trött och slö och orkeslös. Projektbakrus? Jovisst! Vad göra? Städa? Tja, det funkar ju en stund. Läsa? Orkar inte. Leka med bildredigering? Funkar perfekt. Vad kan vara bättre än att skapa meningslösa julkort?

Egentligen borde jag handla julklappar, men jag orkade faktiskt inte idag. Imorgon ska jag däremot åka till skolan och hämta min rapport och filmen jag gjorde. Då ska jag också passa på att handla julklappar. Hoppas våra lärare har hunnit skriva några kommentarer. Är det någon mer som kommer tro? Jag har pratat med Sofia och vi bestämde att vi ska ses på skolan klockan två. Det blir nog bra. Kanske fika lite, och tjöta...

.

6 kommentarer:

Sofia sa...

Ha ha ha! Roliga.
Det här bekräftar ju min tes också, dvs. att en viktig beståndsdel i kreativitet är
humor!

Aviga Maskan sa...

men vilka härliga julkort. öl och halvnakna brudar på motorcyklar...

blir så glad!!!

BRa att slöa, tänk på lisas film och taktittande. det är hälsosamt visst!

jag ska lägga in såna frågor också... ett litet tips!!!
det är så svårt att förstå allt. men jag ska få bredband snart och tänk då kan man vara ute jämt och fila med sånt!!!!

S sa...

Är rätt så allergisk mot alla massproducerade julkort som funnits i evighet och som man skriver på löpande band och som man skickar i bunt år efter år bara till dem man fick kort av förra året med frimärken som är skitdyra. Men dina kort var riktigt kul! Mer sånt!

Monika sa...

Ja Sofia, humor är viktigt ... i många sammanhang enligt min mening. Kom ihåg att "det som inte tål att skämtas med, det förtjänar sällan att tas på allvar". (Sigfrid Lindström).

Amalia, du har har två viktiga och djupt livsfilosofiska glädjeämnen gemensamt med min Stefan - nämligen öl och halvnakna brudar. Gôtt att höra (eller läsa menar jag ju) ;-). Vad skönt det är inte vara så jäkla seriös för en gångs skull - eller politiskt korrekt heller för den delen! En stor eloge till dig!

Susanne, det där med massproducerade julkort håller jag helt och hållet med dig om. Jag hade egentligen tänkt att göra egna - alltså att måla egna. Men den förbannade rapporten tog all musten ur mig, så det slutade med att jag skickade massproducedrade kort från Wettergerns istället. Suck! Nästa år blir det hemmagjorda ... hoppas jag i alla fall. Fast så har jag sagt i många år. Av någon anledning kommer jag inte till skott.

Nu är det sovdags. God natt alla glada julferiefirare!

Camilla Wu sa...

Jag tänker varje år att jag skall få iväg julkort, men det händer aldrig... förr fick jag en massa, men även det börjar avta, tro fasen det, hur kul är det att skicka till någon som aldrig skickar tillbaka.

Rätt smart att lägga ett julkort på bloggen och sedan hänvisa alla dit.... det kanske blir min melodi :)

Monika sa...

Ja, och man kan maila också. I båda fallen är det ju dessutom miljövänligt, och det är väl högaktuellt om något.